IMAKÉRÉSEK - Imádkozzunk egymásért!

IMAKÉRÉSEK - Imádkozzunk egymásért!
Változó frissítés

Felhasználói imák és imakérések.

"Testvérek, mindnyájan ugyanannak a fának vagyunk a levelei: minden leválás arra a nagy könyörületre emlékeztet bennünket, amelyet az imádságban táplálnunk kell egymás iránt. Imádkozzunk egymásért: ez jót fog tenni nekünk, és jót fog tenni mindenkinek!" - Ferenc pápa

Ha úgy gondolja, hogy egyedül van és nincs kivel megosztania örömeit, gondjait, amelyeket szívesen megosztana másokkal, akkor ossza meg a szándékait és küldje be imakérését!

Az Úr szereti az imádkozó szíveket, ezért imádkozz te is az üzenőfalon található kérésekért. Lehet, hogy már csak a te imád hiányzik ahhoz, hogy valakinek a kérése meghallgatásra találjon. 

"De ti, szeretteim, ti szent hitetek alapján épüljetek fel; imádkozzatok a Szentlélekben, tartsatok ki az Isten szeretetében, és várjatok Urunknak, Jézus Krisztusnak örök életet szerző irgalmára."  Júd 1, 20-21

CSALÁDFELAJÁNLÓ IMAJÉZUS SZENTSÉGES SZÍVÉNEK

Vágóné Kati

Reggeli ima15 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏🙏 | 05/01/2021 04:46

Máj
01
CSALÁDFELAJÁNLÓ IMA JÉZUS SZENTSÉGES SZÍVÉNEK

Jézus Szentséges Szíve! Amikor tiszteljük végtelen Szeretetedet, irántunk való Jóságodat, akkor mélységes hála tölt el bennünket és viszontszeretetre ösztönöz. Eleget szeretnénk tenni annak a felszólításnak, melyet Alacoque Szent Margiton keresztül mindnyájunkhoz intéztél, hogy megvalósítsuk Szeretetedet családjainkban, ezért felajánljuk Neked magunkat.

A Boldogságos Szűzanya és Szent József pártfogását is kérjük ehhez. Legyen a mi családunk is, mint a názáreti Szent Család a hit, a szeretet, az ima, a becsületesség, a munka, a rend, az egyetértés és a béke otthona!

Neked ajánljuk, Jézusunk, családi életünk minden megpróbáltatását, minden örömét, minden eseményét. Bizalommal kérünk, áraszd áldásodat a család minden tagjára: az ittlévőkre, a távollévőkre és az elhunytakra! Mindnyájukat visszavonhatatlanul a Te Szentséges Szíved oltalmába ajánljuk. Te irányítsd cselekedeteinket és légy minden ügyünk állandó védője!

Imánkba foglaljuk a világ összes családját, és mindannyiuk számára kérjük a Te Szent Szíved pártfogását! Tartsd meg egységben és hűségben a házastársakat! Védelmezd a gyermeküket váró édesanyákat és születendő gyermekeiket! Oltalmazd a kisgyermekek első lépteit, az iskolás gyermekeket, az egész ifjúságot!

Légy a betegek ereje, az idős, elhagyatott emberek támasza, az özvegyek gondviselője, az árvák Atyja! Őrködjél minden családban a betegek és a haldoklók mellett! Könyörgünk, légy velünk halálunk óráján! Légy oltalmazónk, menedékünk és végső megnyugvásunk! Engedd, hogy mennyei otthonodban mindegyikünk megtalálja az egész családot, és örökre együtt legyünk a Te Szentséges Szívedben! Ámen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imádkozzatok akollegámért!

M. Léna

Reggeli ima15 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: M. Léna | 04/11/2021 08:38

Ápr
11
Imádkozzatok a kollegámért!

Kedves Testvérek!

Szeretném imádságaitokat kérni kollegámért, aki covidos lett, hogy az Úr mielőbb gyógyítsa meg és a családja többi tagja egészségesek maradjanak!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imádkozzatok Emeséért!

Vágóné Kati

Reggeli ima24 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏🙏 | 04/02/2021 08:52

Ápr
02
Imádkozzatok Emeséért!

Egy ismerősöm imakérése:

A családban valakinél azzal ütött be a covid, hogy tönkretett egy idegközpontot. Emese életerős, középkorú asszony, most az ágy szélére se tud kiülni, etetni kell, nem tudja használni a kezeit sem. Kórházban van, de hazaküldenék, mert fogalmuk sincs róla, mit lehetne tenni. Érte.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Küldjön be egy imát!

Ima küldéséhez kérem jelentkezzen be!

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."