A Szombathelyi Egyházmegye 2019-2021 Akolitus képzésének végzős hallgatóiértMenjetek, tegyétek tanítványommá mind a népeket!

Pipics Csaba

Reggeli ima92 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Pipics Csaba🙏🙏🙏🙏🙏 | 01/18/2022 09:01

Jan
18
A Szombathelyi Egyházmegye 2019-2021 Akolitus képzésének végzős hallgatóiért Menjetek, tegyétek tanítványommá mind a népeket!

Akolitus avatásunk ünnepén kérjük a szenteket, különösen Szent Vince diakónus és vértanút, Boldog Batthyány-Strattmann László hitvallót, és a Boldog emlékű Berecz Skolasztikát, hogy legyenek jelen mennyei pártfogásukkal, a most felavatásra kerülő testvéreink életében, hogy ők az Egyházban, Jézus evangéliumának igaz hírnökei, és hiteles életük által, szolgálói legyenek testvéreiknek. Adja Isten, hogy így legyen! Ámen

A jelenlevő Szentlélek adja meg a Boldogságos Szűz Mária közbenjárására, hogy az egyházközségeink eddig nem látott lendületet nyerjenek! Nagy szükség volna erre, mert akkor a kegyelem mostani idejében, valóban végre tudnánk hajtani a Mestertől kapott parancsot: „Menjetek tehát, tegyétek tanítványommá mind a népeket!” (Mt 28,29)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."