Ferenc Pápa VIDEO Depresszióban szenvedőkért2021 november

Napi Ima25 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
03
Ferenc Pápa VIDEO Depresszióban szenvedőkért 2021 november

https://youtu.be/uFnK5BMJK-c

Imádkozzunk, hogy a depressziótól vagy a kiégéstől szenvedő emberek másoktól segítséget kapjanak, és rátaláljanak a Fényre, amely megnyitja őket az életre.

A túlhajszoltság és a munkával kapcsolatos stressz sok embernél okoz rendkívüli kimerültséget - szellemi, érzelmi, affektív és fizikai kimerültséget.
A szomorúság, az apátia és a lelki fáradtság végül uralja az emberek életét, akik a mai életritmus miatt túlterheltek.
Próbáljunk meg közel lenni azokhoz, akik kimerültek, akik kétségbeesettek, reménytelenek. Sokszor egyszerűen csak csendben kell hallgatnunk, mert nem mehetünk oda, hogy azt mondjuk valakinek: "Nem, az élet nem ilyen. Figyelj rám, én megoldást adok neked." Nincs megoldás.
És emellett ne felejtsük el, hogy a nélkülözhetetlen pszichológiai tanácsadás mellett, ami hasznos és hatékony, Jézus szavai is segítenek. Ez jut az eszembe és a szívembe: "Gyertek hozzám mindnyájan, akik elfáradtatok, s akik terhet hordoztok – én megkönnyítlek titeket."
Imádkozzunk, hogy a depressziótól vagy a kiégéstől szenvedő emberek másoktól segítséget kapjanak, és rátaláljanak a Fényre, amely megnyitja őket az életre.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."