Maximilian Mária Kolbe a Szeplőtelen Szív Lovagja"Szűz Mária Isten Kegyelmeinek közvetítője"

Napi Ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
19

Itt, Niepokalanówban a falakon szentek gondolatait olvashatjuk. Közöttük van Szent Fe­renc atyánk egyik mondata is, amelyben azt kéri testvéreitől, hogy Máriától soha ne szakadjanak el gondolataikban, hogy Mária neve legyen szüntele­nül az ajkukon és a szívükben. Ez is arról tanúsko­dik, milyen közel állt Ferenc atyánk a Szent Szűz­höz. Minél közelebb van valaki a forráshoz, annál több kegyelmet meríthet.
Egy alkalommal egyik elöljárónk ezt mondta: „Ha Szent Ferenc ilyen magasra jutott az életszent­ség útján, akkor nagyon kellett szeretnie Isten Anyját."

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."