Medjugorje Interjúrészlet Marinko Šakota ferences atyávalés az e havi üzenet

Reggeli ima11 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
26
Medjugorje Interjúrészlet Marinko Šakota ferences atyával és az e havi üzenet

Medjugorjei interjúrészlet Marinko Šakota ferences atyával:
- Hogyan tudjuk leghelyesebben megélni a Szűzanya üzeneteit?
- Azt kell tenni, amire Ő hívott. Azt mondta, hogy imádkozzuk a Rózsafüzért: akkor imádkozzuk.
Azt kéri, hogy imádjátok Jézust az Oltáriszentségben: akkor tegyük! Olvassuk a Szentírást!
Azt mondja, hogy a Szentírást tegyétek látható helyre az otthonotokban: akkor tegyük ezt! De csak ez nem elégséges. Nem elég csak imádkozni, hanem az a kérdés, hogy hogyan. A Szűzanya arra tanít bennünket, hogy szívvel imádkozzunk, szívvel imádjuk Jézust az Oltáriszentségben!  Szívvel ünnepeljük a Szentmisét! Szívből böjtöljünk! Mindent, amit teszünk, szívből tegyünk.

A Szűzanya e havi üzenete:

Drága gyermekek! Veletek vagyok az irgalmasság ezen idejében és arra hívlak mindnyájatokat, hogy legyetek a béke és a szeretet hordozói ebben a világban, ahol kicsi gyermekeim, Isten arra hív benneteket általam, hogy imádság és szeretet legyetek, és a menny megjelenítése a földön. Kicsi gyermekeim, legyen tele a szívetek örömmel és Istenbe vetett hittel, hogy teljes bizalmatok legyen az Ő szent akaratában. Azért vagyok veletek, mert Ő, a Magasságbeli küld engem közétek, hogy a reményre buzdítsalak benneteket, és ti békeszerzők legyetek ebben a békétlen világban. Köszönöm, hogy válaszoltatok a hívásomra.

https://kattima.hu/hu/app/prayer-list/Medjugorje-Szuz-Maria-uzenetei

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."