Napi Ige és Gondolat Ő nem küld elHétfő

Napi Ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
24
Napi Ige és Gondolat Ő nem küld el Hétfő
Ő nem küld el
„Akit nekem ad az Atya, az mind énhozzám jön, és aki énhozzám jön, azt én nem küldöm el.” (Jn 6,37)
Milyen sokan csalódtak már azért, mert bizalmukat pusztán emberekbe vetették. Talán te is megtapasztaltad, hogy mikor nehézségben voltál, és szükséged lett volna segítségre, akkor elutasításra, zárt ajtókra találtál. S persze olyan is van, amikor szeretnénk segíteni embertársunkon, de nincs lehetőségünk arra, hogy problémáját megoldjuk. Szeretnénk, ha nem lenne beteg az, akit szeretünk, ha nem kellene meghalniuk szeretteinknek, de tapasztalatból tudjuk, hogy ez nem így megy, hiszen az emberi képességeink, lehetőségeink korlátozottak. Azonban van segítség, még pedig Jézus Krisztus, aki valós segítséget, igazi megoldást tud adni mindazok számára, akik Hozzá fordulnak. S tudod mi a legcsodálatosabb? Az, hogy Ő nem küld el. Ő maga mondja: „aki énhozzám jön, azt én nem küldöm el.”
A Szentírásból tudjuk, hogy Jézus ezt komolyan gondolta, és ma is így van. Ő ugyanis egyetlen embert sem küldött el, nem utasított el senkit, aki igaz hittel közeledett Hozzá. Hány és hány ember kereste Őt a különféle problémákkal, Ő pedig gyógyulást, szabadulást, valós segítséget adott az Őt keresőknek. Neked is Rá, az Áldott Orvosra van szükséged. Fordulj Hozzá te is, és nem fogsz csalódni, mert Ő nem küld el téged sem.
(Hollósi István, Mérk-Tiborszállás)
*****************************************************
Imádság:
Úr Jézus! Köszönjük, hogy Te vagy életünk Kősziklája. Hálásak vagyunk, azért, hogy Te ígéreted szerint velünk vagy minden napon. Kérünk, Te őrizd és oltalmazd életünket, növeld és erősítsd hitünket. Ámen!
***************************************************************
A nap gondolata:
„Ha az Úrhoz kiáltunk, szabadulásunkra biztosan számíthatunk.” (C.H. Spurgeon)
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."