Szeretetláng Lelki Napló - I. füzet 1962. április 20.I/47

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
16

És hogy lelkem így megpihent, az Úr Jézus még egyszer megszólalt lelkemben: „Leányom, ne érts félre! Én ezután is veled leszek a szentáldozásban, és ezután is szívszorongva várom jöttödet, mint eddig. Légy hűséges! Ne a magad érzését keresd, mondj le önmagadról, és csak Engem szeress! Csak a szeretet Lelke töltsön el! Szeress Engem, mint fehér pólyába takart kisgyermeket. Keress Engem, mint Szűzanyám is keresett szorongó szívvel a nagy tömegben. Ha bárhol megtalálsz, örülj Nekem! Gondolj Rám, ha segítő kéz kell, és ha úgy érzed, hogy atyai támogatásra van szükséged, nézz fel Örök Atyámra, és a Szentlélekkel merülj el szeretetünkben.” Ezek voltak búcsúszavai. Bármilyen jóságosak (voltak), mégiscsak szomorúságot éreztem miattuk.
Az előző éjjeleken mindig az Úr Jézus ébresztett fel a virrasztó imádságra. Most, mikor a virrasztás ideje elérkezett, az őrangyalom keltett fel. Ó, mily nagy különbség volt az előző és a mostani ébresztés között!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."