Valami nagyon szépet ISTENÉRTIstennel kötött barátság

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
27
Istennel kötött barátság
Mózes, aki szemtől szemben látja az Urat. Milyen nagy kitüntetés! Őt választja vezetőül a választott nép élére. Nem könnyű feladat! Sokszor küszködik magával, a néppel és Istennel. Csodálatos megtiszteltetés szemtől szemben állni az Úrral, vele beszélgetni. Milyen kiválasztottság Jézus apostola lenni. Ebben a kiválsztottságban viszont nem csak öröm, Tábor hegye van, hanem együtt jár vele a szenvedés, a fájdalom is. A kettő együtt van egyensúlyban. A kereszt, a szenvedés együtt éri el a feltámadás dicsőségét. Akinek az életében csak öröm van, minden jól megy, ott nem teljes valami. Ugyanígy az sem, hogy csak szenvedésből áll egy élet, és nem ismerjük fel benne a Jóisten titkát.
Ha az én szenvedésem láttán sok ember elgondolkodik és Istenhez tér, akkor már megérte ennyit szenvedni! mondta Matyi akinek videóját meg lehet nézni a yuotubu-n
Istennel való barátságunk titka: minden értem történik. Sohasem ellenem! Mikor valami szenvedés, fájdalom ér bennünket, vegyük észre benne, mire tanit az Úr. Miért pont velem történik, és lássuk meg benne azt a csepp jót is.
Isten bőséges áldása kísérje ma is a napunkat!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."