55385 ima található a honlapon, összesen 120965 imádkozás. Regisztrálj, majd kattints és imádkozz!

IMAKÉRÉSEK - Imádkozzunk egymásért!

IMAKÉRÉSEK - Imádkozzunk egymásért!
Változó frissítés

Felhasználói imák és imakérések.

"Testvérek, mindnyájan ugyanannak a fának vagyunk a levelei: minden leválás arra a nagy könyörületre emlékeztet bennünket, amelyet az imádságban táplálnunk kell egymás iránt. Imádkozzunk egymásért: ez jót fog tenni nekünk, és jót fog tenni mindenkinek!" - Ferenc pápa

Ha úgy gondolja, hogy egyedül van és nincs kivel megosztania örömeit, gondjait, amelyeket szívesen megosztana másokkal, akkor ossza meg a szándékait és küldje be imakérését!

Az Úr szereti az imádkozó szíveket, ezért imádkozz te is az üzenőfalon található kérésekért. Lehet, hogy már csak a te imád hiányzik ahhoz, hogy valakinek a kérése meghallgatásra találjon. 

"De ti, szeretteim, ti szent hitetek alapján épüljetek fel; imádkozzatok a Szentlélekben, tartsatok ki az Isten szeretetében, és várjatok Urunknak, Jézus Krisztusnak örök életet szerző irgalmára."  Júd 1, 20-21

Nagylány visszatéréséérta családjához

Nyírőné bakay Beáta

Reggeli ima27 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Nyírőné bakay Beáta🙏 | 01/10/2022 02:50

Jan
10

Kedves Testvéreim! Nagylányunk rossz emberek befolyására megszakított minden kapcsolatot velünk. Könyörögjünk, hogy az Úr vezesse őt vissza hozzánk, hogy nyissa meg a szívét a szeretetre, fülét Isten igéjére. Egy megtört szívű család várja haza.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Gyógyulásért

Incze Mária

Reggeli ima79 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Incze Mária | 08/06/2021 03:56

Aug
06

Kérem szépen imádkozzanak az apukám gyógyulásáért. Köszönöm szépen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Zsolt alkoholistáértpárjáért családjaikért

Vero Nika

Reggeli ima40 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Vero Nika | 07/23/2021 11:15

Júl
23

Zsoltért elsősorban

rendkívül súlyos alkholista

most se jött haza inkább iszik és krvazik :(

kérem imájukat h elmenjen elvonóra
és sikeresen le tudjon szokni

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Alacoque SzentMargit Jézus Szentséges Szívének önfelajánlása

Békesség Istentől

Reggeli ima63 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Békesség Istentől🙏🙏🙏🙏🙏 | 06/04/2021 02:18

Jún
05
Alacoque Szent Margit Jézus Szentséges Szívének önfelajánlása

Felajánlom és átadom Uram Jézus Krisztus Szentséges Szívének önmagamat és életemet, minden tettemet, nehézségemet és szenvedésemet, minden szeretetemet és munkámat, hogy egész valóm és mindenem csak arra szolgáljon, hogy az Ő Szentséges Szívét dicsőítse és szeresse.

Szilárd elhatározásom, hogy egészen az Övé legyek, mindent Iránta való szeretetből tegyek, és mindenről lemondjak, ami nem tetszhet, vagy ellenáll Neki.

Ezért Téged választalak Szentséges Szent Szív egész Szeretetemnek, életem Védőjének, üdvösségem Biztonságának, gyengeségem és állhatatlanságom Orvosságának, és Engesztelésnek életem minden bűnéért.

Ó Szelíd és Jóságos Szív! Légy Menedékem halálom óráján! Légy megigazulásom Isten előtt, és hárítsd el a büntetést, amelyet igazságos Haragja szabna rám.

Ó szerető Szív, Beléd helyezem minden bizalmamat! Félek az én gyengeségemtől és gonoszságomtól, mert minden kitelik tőlem, de a Te Szeretetedtől mindent remélek. Töröld el bennem mindazt, ami nem tetszik Neked, vagy ellenáll Neked. Hassa át a Te tiszta Szereteted olyan mélyen a szívemet, hogy soha el ne tudjalak felejteni, és soha ne legyek képes Tőled elválni.

Üdvözítőm, minden Szeretetedre kérlek, írd be nevemet Szentséges Szívedbe! Boldogságom és dicsőségem legyen a Te szolgálatodban élni és halni! Ámen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Küldjön be egy imát!

Ima küldéséhez kérem jelentkezzen be!

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."