38899 ima található a honlapon, összesen 66811 imádkozás. Regisztrálj, majd kattints és imádkozz!

  Egyéb kategóriák

  IMAKÉRÉSEK - Imádkozzunk egymásért!

  IMAKÉRÉSEK - Imádkozzunk egymásért!
  Változó frissítés

  Felhasználói imák és imakérések.

  "Testvérek, mindnyájan ugyanannak a fának vagyunk a levelei: minden leválás arra a nagy könyörületre emlékeztet bennünket, amelyet az imádságban táplálnunk kell egymás iránt. Imádkozzunk egymásért: ez jót fog tenni nekünk, és jót fog tenni mindenkinek!" - Ferenc pápa

  Ha úgy gondolja, hogy egyedül van és nincs kivel megosztania örömeit, gondjait, amelyeket szívesen megosztana másokkal, akkor ossza meg a szándékait és küldje be imakérését!

  Az Úr szereti az imádkozó szíveket, ezért imádkozz te is az üzenőfalon található kérésekért. Lehet, hogy már csak a te imád hiányzik ahhoz, hogy valakinek a kérése meghallgatásra találjon. 

  "De ti, szeretteim, ti szent hitetek alapján épüljetek fel; imádkozzatok a Szentlélekben, tartsatok ki az Isten szeretetében, és várjatok Urunknak, Jézus Krisztusnak örök életet szerző irgalmára."  Júd 1, 20-21

  CSALÁDFELAJÁNLÓ IMAJÉZUS SZENTSÉGES SZÍVÉNEK

  Vágóné Kati

  Reggeli ima15 imádkozás /layout/img/logo.png
  Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏🙏 | 05/01/2021 04:46

  Máj
  01
  CSALÁDFELAJÁNLÓ IMA JÉZUS SZENTSÉGES SZÍVÉNEK

  Jézus Szentséges Szíve! Amikor tiszteljük végtelen Szeretetedet, irántunk való Jóságodat, akkor mélységes hála tölt el bennünket és viszontszeretetre ösztönöz. Eleget szeretnénk tenni annak a felszólításnak, melyet Alacoque Szent Margiton keresztül mindnyájunkhoz intéztél, hogy megvalósítsuk Szeretetedet családjainkban, ezért felajánljuk Neked magunkat.

  A Boldogságos Szűzanya és Szent József pártfogását is kérjük ehhez. Legyen a mi családunk is, mint a názáreti Szent Család a hit, a szeretet, az ima, a becsületesség, a munka, a rend, az egyetértés és a béke otthona!

  Neked ajánljuk, Jézusunk, családi életünk minden megpróbáltatását, minden örömét, minden eseményét. Bizalommal kérünk, áraszd áldásodat a család minden tagjára: az ittlévőkre, a távollévőkre és az elhunytakra! Mindnyájukat visszavonhatatlanul a Te Szentséges Szíved oltalmába ajánljuk. Te irányítsd cselekedeteinket és légy minden ügyünk állandó védője!

  Imánkba foglaljuk a világ összes családját, és mindannyiuk számára kérjük a Te Szent Szíved pártfogását! Tartsd meg egységben és hűségben a házastársakat! Védelmezd a gyermeküket váró édesanyákat és születendő gyermekeiket! Oltalmazd a kisgyermekek első lépteit, az iskolás gyermekeket, az egész ifjúságot!

  Légy a betegek ereje, az idős, elhagyatott emberek támasza, az özvegyek gondviselője, az árvák Atyja! Őrködjél minden családban a betegek és a haldoklók mellett! Könyörgünk, légy velünk halálunk óráján! Légy oltalmazónk, menedékünk és végső megnyugvásunk! Engedd, hogy mennyei otthonodban mindegyikünk megtalálja az egész családot, és örökre együtt legyünk a Te Szentséges Szívedben! Ámen.

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Imádkozzatok akollegámért!

  M. Léna

  Reggeli ima15 imádkozás /layout/img/logo.png
  Beküldte: M. Léna | 04/11/2021 08:38

  Ápr
  11
  Imádkozzatok a kollegámért!

  Kedves Testvérek!

  Szeretném imádságaitokat kérni kollegámért, aki covidos lett, hogy az Úr mielőbb gyógyítsa meg és a családja többi tagja egészségesek maradjanak!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Imádkozzatok Emeséért!

  Vágóné Kati

  Reggeli ima24 imádkozás /layout/img/logo.png
  Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏🙏 | 04/02/2021 08:52

  Ápr
  02
  Imádkozzatok Emeséért!

  Egy ismerősöm imakérése:

  A családban valakinél azzal ütött be a covid, hogy tönkretett egy idegközpontot. Emese életerős, középkorú asszony, most az ágy szélére se tud kiülni, etetni kell, nem tudja használni a kezeit sem. Kórházban van, de hazaküldenék, mert fogalmuk sincs róla, mit lehetne tenni. Érte.

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Küldjön be egy imát!

  Ima küldéséhez kérem jelentkezzen be!

  Küldetésünk

  Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."